Wat levert het op?

Goed en betaalbaar

Op basis van abonnement, dus geen druk op je liquiditeit

Bedrijfstraining wordt in de MKB (nog) weinig toegepast. Heel begrijpelijk: de pakketten zijn duur in aanschaf en het beheer is bewerkelijk. Daarnaast moet je de mensen/ kennis in huis hebben die de trainingen kunnen ontwikkelen en de juiste begeleiding kunnen bieden.

Onze insteek
Wij hebben daarom die hoge kosten op ons genomen, en laten je op basis van een abonnement meegenieten van wat wij hebben ontwikkeld. Natuurlijk vanuit een lean opzet, zodat het hartstikke goedkoop blijft.

En wil je wat anders, ruil je ze gratis in voor een andere training.

Vanuit onze visie op continu verbeteren is dit een essentiële stap die zorgt voor het verschil. Een stap die gewoon geld oplevert!

Altijd klaar voor audits

Altijd aantoonbaar iedereen getraind in de essentiële onderwerpen

Eisen voor een audit
Iedere medewerker, op elk niveau, krijgt een eigen toegang tot zijn/haar lesomgeving. Zo kun je dus gespecificeerde programma’s aanbieden. Door e-mails wordt iedereen op de hoogte gehouden als een training klaar staat, of herhaald mag worden.

Sturing en controle
De leidinggevende kan vanuit het pakket precies opvolgen wie wat heeft gedaan. En of dit opgevolgd dient te worden door een praktijktoets of workshop.

Zo kun je ook eisen stellen aan bepaalde onderdelen. Bijvoorbeeld dat 90% van de vragen juist beantwoord moet zijn voor je door kunt naar de volgende training. Of dat iets met regelmaat herhaald dient te worden. Prettig bij cruciale onderwerpen binnen je bedrijf en audits natuurlijk!

(Nieuw) personeel snel up-to-date

De signalen
Heb je veel wisselend personeel? Heb je verbeteringen doorgevoerd en wil je die graag borgen? Of wil je de parate kennis van je personeel op peil houden? Zijn er regelmatig nieuwe richtlijnen door wetgeving of je moederbedrijf? Mag de kwaliteit, de efficiëntie of flexibiliteit omhoog?

De aanpak
Jouw onderwerpen worden op een leuke manier online aangeboden, zodat het dag en nacht te raadplegen is. Om zo digitaal en met praktijkopdrachten (bijna altijd) zelfstandig kennis en vaardigheden op te doen. Van de eigen werkplek en alles wat daarbij hoort. Eventueel met certificering door een praktijkbegeleider.

De juiste training levert dubbel op

Sneller en goedkoper getoetst trainen

Zoals in de 2 infographics wordt berekend, is het inzetten van de online trainingen bij aanvang van een nieuw dienstverband, of om kennis up-to-date te houden, enorm kostenbesparend.

Want: een trainer, een locatie huren, zelf niet 100% kunnen werken omdat je aan het inwerken bent, etcetera, kost allemaal geld.

Alles daarin vermijden gaat niet. Maar bij De Bodel Academie hebben we wel gekeken hoe we deze kosten tot een minimum kunnen beperken. Onze lean-methode houdt de kosten erg laag. Een locatie is niet nodig: alleen een laptop of computer met internet is voldoende. Zo kan zelfs bijvoorbeeld bij een uitzendbureau al voorafgaand getraind worden! Andere collega’s worden daardoor niet onnodig belast en kunnen op hun eigen tempo doorwerken.

Dat scheelt dus dubbelop!