Wat doen we?

Je eigen bedrijfsacademie

De trainingen die jij wilt, in eigen look & feel

Trainingen leasen? In eigen look & feel? Bij het inrichten van een eigen bedrijfsacademie zijn de trainingen zo vormgegeven dat je ze in onze Bodel-standaard kunt volgen, of in de sfeer van je eigen huisstijl. Met toevoeging van eigen materiaal: foto’s en filmpjes van je eigen organisatie, die meteen duidelijk herkenbaar de boodschap overbrengen.

En wil je wat anders, ruil je ze gratis in voor een andere training.

We hebben ook maatwerk
Natuurlijk ontwikkelen we ook unieke trainingen, helemaal op maat! Dus zo specifiek als je zelf wilt. Zo heb je steeds wat nodig is voor jouw bedrijf, in de situatie waar je voor staat.

Eigen content

Jouw bedrijfssituatie als uitgangspunt, door gebruik van foto’s en films uit je eigen bedrijf

Eigen uitstraling

De basis van je huisstijl in de trainingen; herkenning voor iedereen

Eigen omgeving

Alle trainingen in je eigen cloud trainingsomgeving. Veilig en toch 24/7 toegankelijk

Nieuwsgierig naar onze e-trainingen?

De 5 basis thema’s

Onderwerpen die aansluiten bij de praktijk

De opbouw van de academie is gestoeld op onze ervaring in de praktijk. We hebben het opgesplitst in 5 thema’s, om het overzichtelijk te houden.

‘Rood’ geeft inzicht en handvatten bij leidinggeven en samenwerkingsvraagstukken. Van beleid bepalen tot feedback geven. Onmisbaar in elke organisatie!

De ‘oranje’ trainingen behandelen de verbetertechnieken die ingezet (kunnen) worden binnen je organisatie. Handig als start, of om later op terug te grijpen.

Voor verdieping op de onderwerpen ga je naar de ‘blauwe’ trainingen: interessante en nuttige informatie die essentieel is voor bepaalde posities en gewoon boeiend voor geïnteresseerden.

Vervolgens geven de ‘gele’ trainingen inzicht van de werkplek. Heel specifieke informatie over afspraken, handelingen, processen, enzovoort van die functie in de organisatie. Dat scheelt veel inwerktijd, discussie over standaarden en werkwijzen!

De ‘groene’ trainingen behelzen dat wat iedere nieuwe medewerker op de eerste dag(en) aan kennis mee mag krijgen, van receptioniste tot directeur. Om zo een goede start te kunnen maken.

Hoe meer je Bodelleert hoe beter je presteert! Zo kun je met plezier resultaat verbeteren.

Nieuwsgierig naar onze e-trainingen?