Byldis

Het onmogelijke mogelijk maken

De klantvraag
Byldis bouwt in moeilijkheidsgraad en grootte, unieke totaalconcepten in de prefabbeton. Het zijn echte specialisten! Om alle medewerkers mee te nemen en te houden op dit (letterlijk en figuurlijke) hoge niveau, is continue training essentieel.

De uitdaging
Doordat Byldis ook nog vele aspecten in het proces zelf onderhanden neemt, is afstemming en heldere communicatie over alle onderwerpen cruciaal. En dat begint bij alle afdelingen bij de basis: wat doen we, hoe we dat, en welke informatie is daarbij cruciaal om te weten of na te kunnen zoeken. Inzichtelijk en begrijpelijk voor alle medewerkers van alle afdelingen. Leg zo’n specialisme maar eens uit!

Het resultaat
Met eigen foto’s en films is meteen zichtbaar wat bedoeld wordt. Rustige ontwerpen waar de essentie meteen zichtbaar is. En natuurlijk de gebouwen die overal naar voren komen! 

 

Cursisten aan het woord

"

Wij zien de Byldis Academie als een grote bibliotheek. Medewerkers kunnen een eigen route volgen, waarbij zij zelf kunnen kiezen welke trainingen of werkinstructies zij interessant vinden om te doorlopen. Of we stellen in overleg met de leidinggevende een bepaald leerpad samen, waarbij het succesvol afronden van trainingen of werkinstructies een voorwaarde kan zijn om te groeien in functie of verantwoordelijkheden. Op deze manier stimuleren wij onze medewerkers om aan de persoonlijke ontwikkeling te werken. 

Eefke, HR Adviseur

Hoe meer je Bodelleert hoe beter je presteert! Zo kun je met plezier resultaat verbeteren.

Nieuwsgierig naar onze e-trainingen?